maanantai 12. marraskuuta 2018

Karrella

Niinhän se taas meni että vointi alkoi heiketä viikonloppuna heti kun kortisonit loppui.Sydän pamppailee ja väsyä pukkaa.Samanlaista heikotusta ei kuitenkaan ole ollut kuin viime kerroilla.Tästä varmasti päivä kerrallaan olo alkaa taas parantua.Ja sitten se ei enää huononekaan 2 viikon päästä,ei hitto,ihan mahtavaa!

Mutta sitten aiheeseen suonet.Eilen huomasin että vasemman käden pari viikkoa sitten kipuilleet suonet ovat tulleet esiin punertavan ruskeina,palaneet siis karrelle!Voisin kuvitella että narkkarin suonet näyttävät aikalailla samalle.Hyi hitto.Toivottavasti ne siitä ajan kanssa haalenee,ei näytä kamalan hehkeältä hihattomassa paidassa.Hehkeys tässä on kyllä muutenkin kadokissa,ulkonäkökriisi nostaa päätään,viime kuukausien aikana tulleet lisäkilot ahdistaa,tuleva hiuskuontalo ahdistaa,edelleen kiristävä ja tunnoton leikkausalue ahdistaa,löllyvä "sämpylä" kainalossa ahdistaa.Jumpata pitäisi edelleen ahkerammin,ei kai siihen muukaan auta.Onneksi leikatun puolen käsi ei ole kuitenkaan enempää turpoillut. Kun imusolmukkeet viedään on aika yleistä että käsi turpoaa ja siihen joutuu käyttämään mm kompressiohihaa.Multa onneksi niitä solmukkeita poistettiin vain 3 joten toivotaan että turvotusta ei myöskään tule myöhemmin.

Tällä viikolla odotan että aika ensimmäiseen sädehoitoon tipahtaa postiluukkuun.En tiedä mikä siinäkin jännittää,mutta olen jotenkin levoton sen suhteen.Ehkä suurin jännityksen aihe on lähinnä aikataulu tai sen puuttuminen.Luulin että se olisi jo tähän mennessä tiedossa.Ja tällaiselle kärsimättömälle luonteelle taas yksi lisäodottelu rassaa.

2 kommenttia:

  1. Mielettömän polun olet kyllä joutunut tarpomaan Iina! Olet uskomattoman vahva nainen ja sitä mittaamaan ei todellakaan nyt tarvita niitä käsivarsien piilossa olevia lihaksia. Rakkaudella, Tiina-Kaisa

    VastaaPoista
  2. Mikä ei tapa vahvistaa vai miten se menikään;)Kiitos Tiina❤

    VastaaPoista

Jätä tähän kommentti,ilahtuisin siitä kovasti:)

Korjausleikkaus vol 2

Viime viikolla operoitiin uudelleen rakennettua rintaa.Kokoero toiseen verrattuna oli huomattava ja muotokaan ei oikein ollut asettunut ,rin...