torstai 8. marraskuuta 2018

Päivän positiiviset

Maanantain ja tiistain pahoinvoinnin helpotuttua olo on ollut aikalailla siedettävä.Kortisonikierroksilla vielä mennään,yöt on levottomia,naama perus punakka.Mutta tänään meni viimeiset kortisonit!Ikinä!Ja toivottavasti voin nyt muutenkin laittaa yliopiston apteekin "survival" pussin jonnekin piiloon silmistä.Jospa sen sisältöön ei tarvitsisi enää kajota jatkossa.Seuraavat pillerit tulevat toivottavasti olemaan vasta säteiden jälkeen aloitettava antiestrogeeni Tamofen.

Mun osaltahan koko sytostaattihoito on ottanut kovemmille kuin keskimäärin.Läheskään kaikkien oireet eivät kestä viikkotolkulla.Ja jotkut ovat vaan vähän väsyneempiä muutaman päivän.Sitä mistä eri ihmisten erilainen hoitojen sieto johtuu ei varmaan kukaan tiedä.Ihan moukan tuuria miten nämä sattuvat menemään.Toki varmasti hyvä peruskunto auttaa jaksamaan paremmin mutta ei sekään ole takuuvarmaa.Siitä olen iloinen että koko hoito saatiin toteutettua kutakuinkin suunnitellussa aikataulussa,sekään ei ole itsestään selvää,niinkuin itsekin sain loppuvaiheessa huomata.

Ja kyllähän se helpotuksen itku sieltä tuli maanantai iltana.Syvä huokaus ja kiitollisuus ja onnellisuus siitä että on hengissä tämän mankelin jälkeen.

Ja päivän paras uutinen:mulla kasvaa tukka!Valkoisen sytonöyhdän seasta puskee ihan tummaa sänkeä,toivottavasti se ei enää tipahda vaan jatkaa vahvaa kasvua.Joulunahan mä oon varsinainen ruuhkatukka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tähän kommentti,ilahtuisin siitä kovasti:)

Korjausleikkaus vol 2

Viime viikolla operoitiin uudelleen rakennettua rintaa.Kokoero toiseen verrattuna oli huomattava ja muotokaan ei oikein ollut asettunut ,rin...