perjantai 20. heinäkuuta 2018

Kun kuntoa ei ole

Kalloa kiristää,luukivut vaihtavat raajoissa paikkaa,suuta pistelee,jalkapohjia pistelee ,päänahka on arka,voimat edelleen poissa,polvet tönköt.Tämä siis perjantain saldo.Burana+panadol kombinaatiolla saa kivulta pois pahimman terän,kunhan ottaa tasaisin väliajoin.Koko päivä mennyt melkein maatessa,postilaatikolla kävin ja roskat viemässä,siinäpä perjantain ulkoilut.Miellyttävntä on ollut vaakatasossa tuulettimen vieressä.Vaikka ei se makaaminenkaan ole se paras vaihtoehtomtähän olotilaan,en tiedä mikä olisi.Voi kun toivon että huomena olisi jo parempi päivä ja valoa tunnelissa.Ei ole yhtään tottunut tällaiseen olotilaan kun kerta kaikkiaan ei jaksa YHTÄÄN mitään,turhauttaa niin hemmetisti.Ystävän suosituksesta aloitin äänikirjojen kuuntelun,tämä on ollut siihen kyllä loistava päivä.Taidan olla jo koukuttunut.Ja kissoista saa aina pötköttelyseuraa,ainakin jommasta kummasta.

2 kommenttia:

 1. Rakas siskontyttöni,
  Istahdin ajan kanssa lukemaan tätä kirjoitustasi kun sain osoitteen äidiltäsi.
  Kyyneleet silmissä luin juttuasi ja en voi kuin ihailla rohkeuttasi ja urheuttasi tämän taistelun kanssa. Jaksat pienellä huumorilla kirjoittaa asiasta.
  Nyt vasta tajuan millaista taistelua olet käymässä parhaillaan.
  Mutta olet syntynyt sitkeään sukuun, sinä voitat taistelun.
  Sydämestäni toivon Sinulle voimia ja tsemppiä asian kanssa, olet ajatuksissani joka päivä.

  LOVE Lilli-täti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3Enkä luovuta,vaikka ajoittain tekisikin mieli.Kaikki tsempit tulee enemmän kuin tarpeeseen.

   Poista

Jätä tähän kommentti,ilahtuisin siitä kovasti:)

Korjausleikkaus vol 2

Viime viikolla operoitiin uudelleen rakennettua rintaa.Kokoero toiseen verrattuna oli huomattava ja muotokaan ei oikein ollut asettunut ,rin...